onsdag, september 27, 2006

Fuck the police!

Poliser och ordningsvakter i hela Sverige begår brott på brott utan en enda, mig veterligen, fällande dom mot dem. Människor blir ständigt kränkta av poliser och ordningsvakter utan en reaktion från samhället. Vilken moral har dagens poliser och deras så kallade ordningsvakter då de ständigt begår övervåld och sedan håller varandra om ryggen. Sen att de har hela rättsväsendet bakom sig och ALLTID klarar sig från påföljd gör att vi med gott samvete och med en mer uppbygglig moral borde avskaffa hela dagens polisväsende. De är inte till för oss längre. De är endast till för sig själva. Gör om, bygg nytt.

Kårandan, som de kallar det, är den viktigare än de mänskliga rättigheterna? Är den så viktig att man ska ha överseende med alla dessa kränkta människor?

Kan säga att jag själv en gång blev misshandlad av både polis och ordningsvakt bara för att jag var full. Höll på att dö och förlorade mitt medvetande i någon minut pga. att två personer satt på min rygg medans jag själv bad för mitt liv. Som sagt, var inte ett dugg våldsam, inte ett dugg agressiv, bara full och gick inte direkt hem då de inte släppte in mig på krogen. Gick tillbaka och frågade om jag inte kunde få komma in denna gång. Det räckte för att jag nästan skulle förlora mitt liv. Gjorde sen en anmälan utan någon som helst förhoppning om att rättvisa skulle skipas. Rättsväsendet avslog direkt utan att höra med mig, vittnen eller titta på de bilder av min blåslagna kropp som fanns på min vårldcentral. Enligt det dokument som jag fick hemskickat från polisen så hade de bara lyssnat på den som misshandlat mig.

2 kommentarer:

cdhyllankillen sa...

Håller med och det där är läskigt. Kårandan är oantastlig och ett direkt hot mot demokratin.

Glöm inte Björneborgarnas marsch.

Pontus/Epileptiker Uthyres sa...

Ja det är inte klokt att somliga poliser och ordningsvakter är lika stora svin som vanliga dödliga ;) Fast det är ju skrämmande att de kan komma undan med det...