måndag, juni 16, 2008

Sprid budskapet

Många är det som kallar sig liberaler och inte förstår vad frihet är. Falska profeter som endast är ute efter att förslava oss andra och göra oss till individer som annamar deras tankar istället för våra egna. Makten förstår dock vad frihet är och gör allting de kan för att undanhålla oss från den information som kommer att göra oss till fria och självständiga människor. För den som en gång förtsått vad frihet är finns det ingen väg tillbaka utan man väljer att sprida budskapet vidare. Dock aldrig försöka leda en annan människa eftersom det alltid är en kränkning av dennes integritet och är ett försök till att förslava denne.

Jag tror det är bråttom nu, budskapet måste ut till alla så fort som möjligt eftersom makten igen håller på att stänga ner alla vägar som gör det möjligt för oss att sprida detta vidare.

http://www.campaignforliberty.com/


2 kommentarer:

Fia sa...

Budskapet har nått oss, men vi trevar i blindhet. Man försöker att påverka till det goda, men till vilket pris vännen? Att gå under själv, tillsammans är vi starka, men den mänskliga världen är inte redo ÄN! Den som offras är DU! Släpp dina tankar, livet är för kort, lev ditt liv med din familj, gör vardagen till ljusa minnen, låt fantasin flöda, men för guds skull släpp dina tankar älskade vän/Kram

Marco Baxemyr sa...

Tack för filmtipset :P Den reflekterar väldigt väl min egna övertygelse. Den åker strax in på min blogg med (hittade dock inte just denna version någon annanstans, så fick knycka den med firefox-pluginen DownloadHelper, sen ladda upp den på youtube(http://www.youtube.com/watch?v=ydmjShA1x6w), med en hänvisning till denna blog) :)

@fia: Du har rätt. Men det går inte att släppa tankarna för våran del skulle jag tro.