torsdag, april 13, 2006

Raggare is a bunch of Motherfuckers!

Härlig låt. Dålig som fan men budskapet är det inget fel på.
Vad är det där för folk som pryder sig med den amerikanska gamla sydstatsflaggan. Klär sig sen i jeans, västar och jeansjackor och verkar dyrka allt som har med amerika att göra? Eller amerika kanske är fel ordval då de knappast vet vad en indian är? USA dyrkan i dessa tider är som att gilla Hitler under andra världkriget. Enda skillnaden är att USA var på vinnarsidan och kan hädanefter dölja alla övergrepp de begår. Tyskland torskade och kunde inte mörka ett skit. För mig är steget inte långt mellan en raggare och en lågt utvecklad människa eftersom de verkar sakna ett medvetet, genomtänkt agerande. De åker i stora bilar, de vet inte att de pryder sig med symboler som för tankarna till rasism, de verkar ha en gammal förlegad syn på kvinnor, sex och sexuallitet.

Det finns grupperingar i samhället som har åsikter som de flesta kritiserar. Men varför i helvete är det ingen som kritiserar dessa lågt stående varelser?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Super color scheme, I like it! Keep up the good work. Thanks for sharing this wonderful site with us.
»

kajjan, sekreterare NightRiders sa...

Jag tror att du fördjupa dig i dina påhopp på oss raggare. Att vara dåligt påläst kan vara lika farligt som att bära olika symboler. Jag tror i och för sig att Confederate Flag's och Maltezerkors på raggare inte bör ses som någon form av rasism snarare det du var inne på just kunskap. I övrigt så finns det en mängd av oss raggare som har en viss typ av kulturellt intresse gemensamt. Det gäller precis som du säger mycket Amerikansk 40, 50 och 60-talskultur, allt vad det innebar i form av design, musik, mat, mm. mm. Varför sydstatsflaggan är så poppis på jeansvästarna kan jag inte riktigt svara på, gruppinfluens är en gissning. Visst det finns rötägg bland alla intressegrupper, men någon utstuderad rasistisk rörelse är inte raggarkulturen...

Fahrenheit451 sa...

Jag var inte fullt allvarlig i detta inlägg, men jag ville ändå peka på hur mycket idioti det finns inom raggarkulturen.

kajjan sa...

Ok! Men det är väl ingen gruppering som är fri från idioti? Finns en och annan dåre inom Punk-industrin också ;)

Anonym sa...

Very pretty design! Keep up the good work. Thanks.
»

Anonym sa...

Hey what a great site keep up the work its excellent.
»

Anonym sa...

I find some information here.

grandprix63 sa...

Kul bild! Synd bara att du sammankopplar den med texten om raggare.
Bilen är en engelsk Range Rover och bilden ser ut att vara tagen i Storbritannien, så antagligen är killen med de raffiga kläderna en helt vanlig, välutbildad engelsman.
Kanske en överårig punkare?

PÖLSA HAVE NO FEAR, BECUASE HE HAVE A LOT OF BEAR! sa...

du duger kuk, jävla sosse jävel