onsdag, januari 21, 2009

Terrorister

Varför förmedlar vår media i stort sett bara en enda bild av muslimer? Varför får vi aldrig veta att de också är av kött, blod och mammor och pappor de också? Med känslor, med precis lika stora skäl till att få leva fria som vi har. Varför tycker ni på radion, TV och tidningar att det bara är vi som är bra och som ska få visa upp oss med barnvagn.? Min största anledning till att jag tappat allt förtroende för TV, radio och tidningar är att ni hela tiden förmedlar bara en enda bild av "västerlandets" fiender. Som om de inte förtjänar något bättre och inte är som oss! Men de är som oss, precis som oss och är av kött och blod de också. Tydligen krigar vi också, hela tiden, eftersom sanningen aldrig får synas.

4 kommentarer:

Thomas Tvivlaren sa...

Usch och fy! Om de onda skulle framställas som människor av kött och blod så skulle vi - de goda - helt plötsligt tvingas definiera oss efter våra handlingar istället för att vi råkar bo i rätt del av världen...

...och så kan vi ju inte ha det!

Det är ju så mycket lättare att driva igenom övervakningsmonstrum och Bodströmsamhällen när man släpper det där tramset om att det är handlingar istället för person som ska vara avgörande för om någon/något skall betraktas som gott eller ont.

Eller kort och gott: vi är körda när de som skall vara våra ögon och öron och ifrågasättare i mångt och mycket är både blinda, döva och stumma.

Beelzebjörn sa...

Hah...

Found ya ;)

Anonym sa...

Trevlig läsning:) Kan bara säga att du har förstått mer än du tror. Nu e frågan om det räcker för dig att veta att det är så? Undrar man inte varför det är så? Varför tar man in "utlänningar" för att visa hur fredlig man är, för att sedan måla upp den bilden som ingen kan förneka att media, politik osv gör. Om man inte tror att t ex media gör dETTa, så kan jag bara säga: att jag sa aldrig sagt att de var dåliga på det...
Så då undrar man vad är MOTIVet? Om du anser att det finns problem i världen och i din egen, så ska du förstå att definitionen på ett "Problem" ÄR något som har en lösning. Frågan behöver inte alltid vara hur ska jag FINNaS DÄR för att förändra allt. För om du tittar UTE så ser du världen, men om du TITTAr INÅT, SÅ FÖRSTÅR DU världen. Ditt inlägg kom jätte lägligt. Kommer tillbax hit igen, until then.
P.S. Jag skriver jävligt fort så du får ursäkta språket, Brukar Aldrig skriva fel

Anonym sa...

Sa ju att jag skulle kommat tillbax skulle råda dig att ta en titt på "ankomsthallen". Den är runt 7 h lång. Men en tillräcklig intressant och nödvändig del för att förstå, det du uttrycker med ännu mer belägg. Man behöver inte ta till sig allt, finns något för alla. Önskar dig lycka och hoppas allt är väl.

P.S. Den är på ca 50 delar.
En direkt översättning kommer dock behövas göra på namnet. Google översättning funkar på EngGentligen det mesta.

Du får ursäkta potentiella stavfel, jag brukar normalt inte stava fel. Godspeed my friend.