måndag, januari 05, 2009

EU motståndet måste växa

EU är inte det som skaparna sa att det skulle vara. EU skapades inte heller av folket och är inte heller till för folket utan är främst en affärsuppgörelse där vi människor ses som konsumenter. Krigen är fler idag än innan EU skapades, trots att de påstod motsatsen. Krig är affärer och det vill makten därför ha mer utav. Orättvisorna världen över är större idag än innan EU skapades och underhålles konstant av parlamentarikerna som endast är intresserade av att bädda sin egen och sina kompisars säng så att de slipper oroa sig för framtiden.

EU inför idag en massa totalitära ideér och de är alla sprungna ur det krig som aldrig kommer att ta slut och som aldrig kommer att vinnas. Kriget mot terrorismen. Samma ide som alla imperium byggt upp sina totalitära diktaturer på tidigare. Har vi glömt, eller är vi skrämda att inte tänka? Att tänka konspiratoriskt är vi indoktrinerade till att inte göra och det var pga. av detta som Hitler lyckades döda 6 miljoner människor.

Sanningen om EU är inte att byggarnas mål skulle på något sett göra det bättre för de som lever i EU eller utanför. I deras ögon är vi inte mer än konsumenter, producenter och vi har konstant utsatts för propaganda vars syfte är att göra oss till produkter under de stora korporativen. Vi bryr oss inte om ett dött barn i Gaza, utan vi bryr oss istället om vad Idol-Johan äter till frukost. Allting handlar om att vi ska konsumera och glömma vad vi egentligen är. Får vi sen problem med våra känslor så tillför något av korporativen oss med lämpliga piller som gör oss lyckliga igen. En falsk lycka och ett falsk liv är vad vi erbjuds av de med makt och pengar och det är knappast därför vi människor är här.

Människan är dock på frammarsch och man kan se det överallt på nätet. Fler och fler vaknar upp och inser att makt handlar om att konspirera och kokettera bakom våra ryggar. Alltid varit så men kanske inte för alltid. De människor som syns i TV och annan kontrollerad media är inte de med makt och pengar, utan de verkställer bara det som folket där bakom vill att de ska verkställa. De ska stå där och förklara varför de agerar som de gör och använder sig av ett totalt korrumperat språk för att göra så. De säger fred och menar krig. De säger frihet och menar kontroll och övervakning. De säger att kunskap ska vara till för alla för att det gör världen bättre, men samtigt gör de allt de kan för att låsa in den och oftast demonisera alternativa tankar och ideer. Ett system ska få finnas, deras system, alla andra system är terrorism och det är så framtiden ser ut om inte fler inser det faktum att makten är endast ute efter med makt.

Inga kommentarer: