lördag, januari 19, 2008

Sverigedemokraterna

SD känner en oro för någonting. Ta denna oro på allvar och respektera den. Man behöver inte demonisera dem och skapa denna polarisering eftersom det snarare har rakt motsatt effekt.
Det jag tycker man bör göra är att ta denna oro på allvar och leda dessa människor rätt. Att försöka framställa sig som ett bättre alternativ, när folk ser att de försvarar krig, förtryck och folkmord är dömt att misslyckas.

Sossar som moderater, alla försvarar de förtryck, krig och folkmord. I England åker Brown och gör affärer med Kina samtidigt som Dalai Lama inte ens släpps in i landet. Kinas ledning får däremot ett kunhgligt mottagande då de besöker England för att göra affärer. Nog om England, detta land är så ruttet och korrumperat att tom. USA framstår som en demokrati.

Hur då göra för att leda dessa vilsekomna människor rätt? Jo, det finns bara en väg. Dagens politiker som sitter i riksdagen och i regeringen är dock inte intresserade av den, eftersom det inte finns några pengar att tjäna på den. Dessa rövslickare följer bara de order som de får från ett annat håll och som bara är intresserade av krig, förtryck och att undanhålla oss från sanningen. Ask och Bodström t.ex. verkar tom. ha hela huvudet uppstucket i röven på denna penninggalna och helt korrumperade industri, att de säljer oss direkt utan att ens tänka på följderna. Sen när vi blir arga., försöker du ljuga ännu mer och släpper fram sin skvadron av lögnare som gör allt de kan för att undanhålla oss från sanningen.

Det första man bör göra är att rannsaka sig själv och där man till slut kommer till insikt om, att om man vill ha fred så måste man börja med sig själv. Har någon av våra politiker gjort det? Jag svarar ett bestämt nej på den frågan. De är inte intresserade av världsfreden eller budskap om kärlek och frihet. Det enda som intresserar dem är PENGAR. Och det får vi alla människor betala med vår frihet, vår integritet och till slut våra liv.

3 kommentarer:

GuardianAngel sa...

Vem vill inte ha en bättre värld och få oss människor att verkligen leva ut, vi har bara ett liv, ta hand om varandra, och verkligen LEVA!

Våra barn är det bästa vi har och tänk om vi kunde få lämna en förenad och vänlig värld till dessa efter oss...

guardianangel sa...

Jag anser att Sd inte är farliga, dessa måste få en chans i demokratin.

Alla är värda en chans, även dessa!

Tror inte att dessa är ett hot mot invandraren, jag tror snarare att de som vi tar emot kommer att få det bättre!

Naiv? Möjligt!

Fahrenheit451 sa...

Du vet vad jag tycker om SD. Min grundtes som jag aldrig lämnar är att vi är först och främst människor allihop. Detta krockar med SD som gör skillnad på människor. det gör även de andra partierna numera, men de har som sagt förlorat sina rötter.