lördag, januari 12, 2008

Ron Paul Revolution

Först nu tycker jag mig förstå vidden vad vi människor hela tiden strävar efter, vad vi hela tiden måste kämpa emot. Kalla dem "skuggfolket", Bilderbergare, The Illuminati, Skulls and Bones, makteliten osv. Striden för mänskliga rättigheter och vår frihet har pågott under alla sekler. Under alla decennium. Vi männsikor vill inte ha krig, vi vill inte slå ner på någon annan varelse för att skaffa oss någon fördel av det. Det är "skuggfolket" som vill det och planterar denna förenklade retorik rakt in vårt medvetande. Eftersom de också genom seklerna kontrollerat kunskap och kultur har de haft ett ganska lätt jobb att kontrollera massorna.

Här tycker jag mig se en demonisering av dessa folkrörelser, arbetarrörelser. Media brukar till slut kalla det vänster eller tom. kommunism. För de flesta har kommunism en negativ klang idag. För att beskriva detta kan väl nämnas hetsjakten mot kommunsiter som bedrevs i USA på 50,60-talet. Människor som pratade och sjöng om mänskliga rättigheter och frihet slogs till en början ner och kallades kommunsiter. Men det handlar väl inte om saker som ens kan placeras in en vänster/höger skala. För mig handlar det helt enkelt om att välja sida på en helt annan skala. Antingen vågar man bli människa eller inte.

Varje revolution som enat och förbrödrat oss människor har kraftigt slagits ner av en global enad maktelit. Visst, vid en hastig blick kanske makteliten inte ser så enad ut, de kan kalla sig allt från kommunister till neokonservativa, men deras agerande avslöjar hela tiden att de inte står på vår sida. De vill kriga, splittra och har hittills lyckats med detta. Folkrörelser, arbetarrörelser demoniseras av maktelit och en mediaapparat tills den helt förlorat sin ursrungskraft. Antingen har vi fallit pengarnas frestelse eller också har vi helt enkelt blivit inburade och mördade. Hela tiden då man pratat om solidaritet, rättvisa och att känna något för en medmänniska så kastas det ut argument som istället för att ena ska splittra oss till att ta fler steg på denna väg.

Vare sig man tror på några hemliga sekter eller några slutna sällskap så tycker jag alla har ett ansvar att reda på hur det kommer sig att ingen människa vill ha krig och bråk. Vi är idag ca. 6 miljarder människor och ingen av dessa kan tänka sig att mörda, kriga eller något annat som inte hör mänskligheten till. Ändå går vi med på det då makteliten ber om det. Förklara det för mig. Hur kan vi bli så manipulerade och dumma i huvet.

So I beg you fellow americans to vote for Ron Paul. Take car of him and protect him from the evil forces that sorrounds you. With him I could se the bright new world so many of us people talked and have singed about, and in the end often died for. It, takes curage to do what Ron Paul does and I just love curages people.

Inga kommentarer: