onsdag, juli 11, 2007

911 var ett insiderjobb!

Dags för mig att kliva ur garderoben och erkänna att jag hela tiden trott att Bush själv och människorna runt omkring honom orkestrerat 911 attentaten. Faktiskt min första tanke då det smälde. Att Bush-administrationen själva låg bakom attentatet på WTC var min helt naturliga reaktion och som allting fortforande pekar på. Hur mycket jag än letat och försökt finna något som skulle kunna peka på motsatsen har jag ännu inte funnit något som stödjer den officiella versionen.

I allafall tycker jag det är ganska korkat att inte hysa tvivel om hur dessa attentat gick till och vem som ligger bakom då inga frågetecken ännu suddats ut.


Jag länkar till endast till denna; Zeitgeist-The Movie Enligt många århundradets viktigaste film. Jag är nog beredd till att instämma. Oavsett om man tror på det som sägs eller inte har den andra poänger som man kan ta till sig.

2 kommentarer:

Thomas Tvivlaren sa...

Tja du, vem vet... Du är nog inte ensam om att vilja sätta på dig aluminiumhatten i dessa tider. Sedan behöver ju inte de värsta konspirationsidéerna vara infriade för att det ska betraktas som en konspiration. Det räcker ju gott och väl om det skulle visa sig att personer med inflytande och makt haft kännedom att terrorattackerna var i antagande och sedan ignorerade det mot bakgrund av den möjlighet då skulle uppenbara sig för att få snurr på neokonmekanismerna.

Om inte 'om' fanns... :)

Dock är jag mer intresserad av att Dubya m.fl. får axla det juridiska ansvaret av att ha använt den amerikanska konstitutionen som skithuspapper.

Fahrenheit451 sa...

Har haft foliehatten på hela tiden. Men de som köpt hela det "officiella paketet" med 911 försöker hela tiden framställa en som en fåntratt, när det istället är just de som är fåntrattar som inte törs ifrågasätta något som är så fullt med oklarheter. Ifrågasättande tycker jag är A och O för att kunna hitta till sanningen.