söndag, juni 18, 2006

Efterlyser Revolutionen!

"Vi märker ständigt att folk i allmänhet anar vinddraget. Dunkelt, ibland utan att riktigt kunna sätta fingret på det. Något har gått snett i systemet. Det måste vara fel när mer och mer ‘privata’ aktiviteter kriminaliseras, och regeringen föreslår specialstyrkor, nätspionage, övervakning, och hemlig hus/datorrannsakan. På uppdrag av främmande makt och utländska företag dessutom." : Bo Leuf

När det är så snett i systemet så har fördelningspolitiken ingen betydelse alls. Demokratins mest grundläggande regler är satta ur funktion. Yttrandefrihet, åsiktsfrihet, vår intergritet. Att då diskutera hur man ska bekosta en ny tandvårdsförsäkring, våra bidrag, skattesänkningar mm. är att blunda och vara en del av demokratins förfall. Se alla riksdagspartier, vad vill de egentligen? Vill de att vi ska göra som nu, följa minsta vink från det stora landet i väster? De nämner aldrig hotet i väst, de verkar inte ens se detta hot. Bush sa i ett tal efter 911 att antingen är ni med oss eller emot oss. Är det detta som de helt rättar sig efter så till den milda grad så att de aldrig ifrågasätts? USA har både dödstraff, tortyr och terrororganistaioner. Man hör det aldrig av en svensk/europeisk politiker att USA är en förtryckarregim som inte följer de paragrafer som satts upp i FN. Våra svenska politiker har kritik mot de flesta andra regimer i världen men de uttrycker aldrig någon kritik mot USA. I allafall har jag missat den helt om det nu finns någon. Däremot är de snabba med att ge kritik till oss svenska medborgare, som är arbetsskygga, sjuka, snåla, latent kriminella så vi måste övervakas konstant så att inte Storebror och USA och går bet på ett par kronor/dollar. Signalen de sänder ut är uppenbar, vi är inte värda någonting. De kan locka med sina kronor hit och dit, men det är inte oss de bryr sig om, utan det är bara våra röster de vill ha.


Ett avståndstagande från USA är ett måste för att rädda denna planet. Alla måste vi hjälpa till att bryta denna obalans så att vi kan få tillbaka rätt värden, rätt samhällen så att förutsättningar skapas för att rädda vår jord. Vi kan inte fortsätta att låta de amerikanska värderingarna som trummas fram i det mesta som kommer därifrån fritt härja så att vi helt glömmer vad vi en gång var. Deras underhållningskultur som mötte stark kritik tidigare från oss här i Europa har helt ebbat ut och vi verkar helt ha glömt hur det påverkat oss. Är det så illa att vi inte ens ser det längre?

De har pengar, vi gör som de säger annars hamnar vi efter; är säkert tankar som ekar i varenda europeisk politikers huvud. Jag tycker det är dags vi säger ifrån och chansar på en annan utveckling. Vägen är inte utstakad, men den är mänskligare, svenskare och betydligt modigare än vad de andra fega krakarna vill dra med oss på. Jag vill ge mina barn en värld där det fortfarande finns ett hopp. Jag vill inte ge dem det som jag ser just nu, för de är värda så mycket mer än vad dagens skitsnackande hycklare kan ge.

Säg ifrån nu och bli PIRAT. Piratpartiet är det enda alternativ som finns att rösta på som verkligen vill förändra systemet så att man som människa kan känna sig respekterad. Det handlar inte bara om fildelning, det handlar om en fri framtid där värdet på en människa är värt mer än värdet på pengar.

Inga kommentarer: