måndag, maj 29, 2006

Miljöpartiet fiskar!

Nu har MP ungdom gått ut med att de vill tillåta fildelning för privat bruk. Ihåligt och populistiskt, då de inte verkar ha den kunskap som ämnet kräver eller det engagemang som behövs för att driva denna fråga mot det rådande etablissemanget. MP är förresten redan en del av just detta etablissemang, då de ibland lägger ner röster till sossarnas favör och aldrig någonsin kan tänka sig att bilda en regering med högerblocket. Trovärdighet noll i min bok. Tiden har kommit ikapp sveriges nyaste riksdagsparti och de har blivit precis som alla andra riksdagspartier, de köper sina röster. Kanske dags för ett nytänkande om de ska tillföra något?

5 kommentarer:

Anonym sa...

De kan visst tänka sig att bilda en regering med högerblocket.

Dessutom har de lyckats få igenom väldigt många (oproportiornerligt många, säger vissa) krav. T ex vägtullarna i Stockholm, som nu visat sig bli en succé.

På vilket sätt är MPs budskap populistiskt, om jag får fråga? Och hur kan du dra slutsatsen om att de inte är kunniga? För att de även har annat på agendan? Motfråga: är det inte lite populistiskt att bara bry sig om en sak?

Du borde snarare vara glad för att ytterligare parti tagit ställning i frågan. Istället verkar du uppleva det som ett hot. Typiskt manligt revirsbeteende, som dessvärre är ganska talande.

IFK Norrköping forever!

Fahrenheit451 sa...

Nja, glad att frågan är uppe, men här det ganska så uppenbart att MP medvetet släppt fram MPU för att fiska röster.
Vi kan det här bättre än dem och om vi kommer in i riksdagen så kommer vi att få igenom det, vilket inte MP kommer att göra.

IFK Norrköping forever, me to ;)

Anonym sa...

Your site is on top of my favourites - Great work I like it.
»

Anonym sa...

Hallo I absolutely adore your site. You have beautiful graphics I have ever seen.
»

Anonym sa...

I find some information here.